Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!
ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ!

Τον τελευταίο ένα χρόνο αντιλαμβανόμαστε μια τεράστια αλλαγή στην ζωή μας. Βλέπουμε το ποσοστό των ανέργων να έχει αυξηθεί δραματικά γεγονός που δεν είναι μακριά μας καθώς το βιώνουμε ακόμα και μέσα στης οικογένειες μας.
 Η Κυβέρνηση των ταγματασφαλιτών, των ρουφιάνων και των δοσίλογων, σαν πιστοί σκλάβοι του Δ.Ν.Τ. της Ε.Ε. και του κεφαλαίου, καταργούν το δικαίωμα  του λαού στην δημόσια δωρεάν υγεία και οδηγούν την παιδεία στην ολοκληρωτική παρακμή.
Καταστρέφουν το μέλλον μας και τα όνειρα μας, αρχίζοντας από το λύκειο με το ''Νέο Σχολείο''. Ένα νέο σχολείο με ταξικούς, κοινωνικούς και πολιτικούς διαχωρισμούς. Ένα σύστημα που δεν προφέρει  ούτε καν ότι χρειάζεται για να επιβιώσεις, χωρίς καμία εμβάθυνση στην πραγματική γνώση. Ένα σχολείο που διαλύει καθέ δυνατότητα συλλογικής αντίδρασης, από συνελεύσεις, καταλήψεις και αποχές μέχρι πορείες διαμαρτυρίας. Ένα σχολείο που οδηγεί στο περιθώριο το μεγαλύτερο μέρος των παιδιών, που δεν θα εχουν να πληρώσουν για τα φροντιστήρια και τα ιδιαίτερα που θα είναι απαραίτητα για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Παλεύουμε για ένα καλύτερο παρόν, διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, αλλά αντιθέτως έχουμε να κερδίσουμε έναν ολόκληρο κόσμο.
Ένα κόσμο όπως τον ονειρευόμαστε, χωρίς τα σημερινά σχολικά κελιά. Μια ζωή χωρίς στρες και άγχος αν θα βρούμε δουλειά. Με δικαίωμα στην αξιοπρεπή εργασία. Στον δρόμο που χάραξαν οι Απεργοί Χαλυβουργοί. Οι εργαζόμενοι του ALTER  και χιλιάδες αγωνιζόμενοι.
Συντασσόμαστε με τον κάθε άνεργο, με τον κάθε εργαζόμενο, με τον κάθε φοιτητή και νέο που αντιστέκεται.

ΟΛΟΙ:
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 11/2 ΣΤΙΣ 11.00 ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12/2 ΣΤΙΣ 17.00 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ
ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΓΟΎΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ


Πρωτοβουλία Αγωνιζόμενων Μαθητών

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

About Me

Πρωτοβουλία Αγωνιζόμενων Μαθητών
Προβολή πλήρους προφίλ

Facebook

Τwitter